Äntligen är den här. Den enda sajten du behöver känna till när det gäller digitala läromedel för läs-och skrivsvårigheter. Allt samlat på ett ställe. Enkelt, snabbt och lättillgängligt för både elever och lärare. Ladda ner din elevlicens nu!
ClaroCloud
an image
Behöver du en talsyntes som fungerar på SmartPhones, Lärplattor, Chromebooks, PC och MAC? ClaroCloud är ett paket innehållande ClaroRead Plus Chrome och ClaroSpeak Webb Plus. Scrolla ner för att lösa mer om ClaroCloud!
IRIScan Mouse Executive 2
an image
Nya ergonomiska IRIScan Mouse, Du kan mycket snabbt och enkelt skanna texter och bilder som du direkt kan redigera i datorn.
Skoldatateket
an image
Skoldatatek gillar möjligheten som Elevsajten erbjuder. Nedladdning hemma ökar tillgängligheten.
Välkommen till Elevsajten!


Den 30 juni 2016 kommer Elevsajten att stängas och ersättas med Skolon!
Ni kan redan nu komma igång med Skolon genom att logga in med era befintliga inloggningsuppgifter på skolon.com

Skolon är skapat för att göra det lättare för skolor att hitta och nyttja digitala verktyg i det dagliga skolarbetet.
I skolon finns några av Sveriges mest använda applikationer inom skolvärlden i sin respektive kategori.
Applikationerna kommer från både små- och stora, kända och okända, leverantörer som alla har en sak gemensamt - de skapar digitala programvaror som är bra för skolans värld!

Idag har över 75% av Sveriges skolor tillgång till plattformen och använder på dagligbasis de applikationer som distribueras av Skolon.

För mer information - kontakta oss på 0454-30 08 08!


ClaroCloud!

ClaroCloud är ett helt webbaserat paket innehållande två olika delar. De här två delarna används som ett komplement till varandra och gör så att alla elever kan få text uppläst och tillgänglig oavsett vilken plattform man jobbar på.
ClaroSpeak Webb Plus är en webbaserad ordbehandlare som används för att skriva eller få skriven text uppläst med tal. Här finns en OCR-funktion som gör att du kan få dina PDF-filer upplästa. Har du en tablet eller smartphone tar du ett foto för att få texten uppläst. Du kan bl.a. välja att få ordprediktion, ordförklaring och markörmedföljning. Det finns funktionalitet för diktering samt möjlighet att välja på den populära Acapelarösten Erik

ClaroRead Plus Chrome är ett tillägg som installeras i din Google Chrome läsare på din dator eller Chromebook för att få text uppläst. Du kan få texten uppläst med bokstavsljud, teckenljud, efter ord och mening och du kan även ändra hastighet på det som läses upp. Det finns stöd för att läsa objekt under musen och vid musmarkering. Din text får du uppläst med hjälp av Acapelaröster eller en mängd andra röster som finns på flera olika språk.
ClaroRead Plus Chrome kommer inom kort kunna läsa upp text från andra Chrometillägg.

Läs mer om ClaroCloud här

Kontakta oss för prisuppgifter på info@svensktalteknologi.se eller på 0454-30 08 08

Anslutna elever

Logga in

 
 
Logga in för att ladda ner din elevlicens

Nyheter

Karin Ohlis Firma